De organisatie

Care4homecare is een ambulante kliniek, ook wel thuisziekenhuis genoemd. Wist u dat 46% van alle behandelingen in het ziekenhuis, ook mogelijk zijn bij de patiënt thuis? Daar zet Care4homecare zich voor in.

Het hoofdkantoor van Care4homecare is gevestigd in Bladel. Op deze locatie werkt het management, de planning en doen we onderzoek naar verschillende mogelijkheden voor thuisbehandeling. Het hoofdkantoor is ook de thuisbasis voor onze Academie vanuit waar wij scholing voor vakgenoten ontwikkelen. Ons medisch personeel bestaat uit medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen.

Onderdeel van Mosadex Groep
Care4homecare is een dochtermaatschappij van Mosadex Groep. Als coöperatie van bedrijven zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg. We nemen zorgen weg, door zorg te verlenen. Mosadex Groep werkt aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met 730 apotheken, 450 Service Apotheken, 400 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 1500 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland.