Nieuws

Vaccinatie en intrathecale toediening van Baclofen of opiaten

08 februari 2021
U ontvangt therapie waarbij Baclofen of opiaten door een pompje direct in het vocht rondom het ruggenmerg gegeven worden om de ernstige en belemmerende spasticiteit of pijn te behandelen (intrathecale toediening). We kunnen ons voorstellen dat u in het kader van deze behandeling veel vragen heeft over een mogelijke vaccinatie tegen Covid-19. Met dit bericht informeren we u, voor zover dit mogelijk is, over de vaccinatie tegen Covid-19. Hiervoor hebben we de literatuur en de aanbevelingen van zowel de leveranciers van de Covid-19 vaccinaties als ook de producenten van de pompen geraadpleegd.
Vaccineren en ITB-pomp

Focus op datgene wat je wel kunt

09 december 2020
Het is dinsdagmiddag stipt drie uur als er wordt aangebeld bij het huis van Leendert. Een bekend gezicht: verpleegkundig specialist Eva van Care4homecare staat voor de deur. Vandaag hervult zij de medicijnpomp van Leendert die hij heeft vanwege zijn spasmen als gevolg van een dwarslaesie.

Teststraat.com biedt toekomstperspectief

30 oktober 2020
In samenwerking met By Inno Care opent Care4homecare zondag 1 november de eerste Teststraat XXL. Een toegankelijke teststraat die niet gekoppeld is aan de GGD, maar voor bedrijven en particulieren die onder gecertificeerde medische begeleiding zeker willen weten dat ze coronavrij zijn.

Care4homecare ontvangt wederom ZKN-keurmerk voor het leveren van hoog kwalitatieve medische (na)zorg

03 juli 2020
Een spannend, maar mooi moment voor het team van Care4homecare. Op donderdag 2 juli ontvingen zij, na het behalen van de audit, opnieuw het ZKN-keurmerk. Care4homecare is daarmee de enige ambulante kliniek in Nederland met het keurmerk.

Update maatregelen tegen coronavirus

01 april 2020
De landelijke maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) zijn de afgelopen periode steeds aangescherpt. Ook het beleid van Care4homecare is aangepast. Waar mogelijk gaan de thuisbehandelingen nog steeds door.

Coronavirus: voorzorgsmaatregelen

09 maart 2020
In de thuisbehandeling van onze patiënten staat veiligheid voorop. Voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Wat betekent de actualiteit rondom het coronavirus (COVID-19) voor de zorgverlening van Care4homecare?

Van indicatie tot goede zorg aan huis

20 februari 2020
Care4homecare, Medisch Spectrum Twente en Het Roessingh Centrum voor revalidatie ondertekenen de overeenkomst ‘Samenwerking op het gebied van zorg, afspraken in de keten’.

Drie handtekeningen met een grote betekenis

22 mei 2019
Drie handtekeningen met een grote betekenis. Die zetten we onder het convenant ‘Samenwerking op het gebied van zorg, afspraken in de keten’. Een overeenkomst tussen het Erasmus MC, Rijndam Revalidatiecentrum en Stichting Care4homecare.

Care4homecare staat op!

16 mei 2019
Vanaf de Parade in ’s-Hertogenbosch stond woensdagavond 15 mei een menselijk lint. Honderden mensen verzamelde zich om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Het motto: Sta op, vóór een dierbare en tegen kanker.

Reumazorg Flevoland vindt het een onmisbare dienstverlening voor patiënten om infusen aan huis te leveren

15 maart 2019
Patiënten zijn enthousiast: ‘Wat is dit een geweldige service! Ik vond het eerst wel wat spannend, maar nu jullie de toediening hier thuis hebben gedaan zie ik dat het echt met dezelfde zorg en aandacht is als in het ziekenhuis. Geweldig.

Pagina's