Verwijzers

Verwijzing naar Care4homecare geeft u de mogelijkheid om uw patiënten complexe medische behandelingen thuis aan te bieden, met de door u gewenste hoge kwaliteit. Hoe wij dit realiseren? Door met hooggekwalificeerde, gespecialiseerde en ervaren verpleegkundigen uw patiënt thuis te bezoeken en de behandeling op locatie te doen. Deze behandeling thuis is hetzelfde als in het ziekenhuis. In nauwe samenwerking met de behandelend specialist in het ziekenhuis. De invulling van de behandeling vindt geprotocolleerd plaats in samenspraak met de behandelaar en Care4homecare.

E-health
Naast ons ervaren team maken we maken gebruik van innovatieve technologieën op het gebied van e-Health om de thuisbehandeling veilig en vertrouwd te laten plaatsvinden. Zo werken we tijdens een behandeling met een encrypted videoverbinding om real-time overleg te kunnen voeren en meerdere ‘dubbelcheck’ momenten te laten plaatsvinden met een medisch of verpleegkundig specialist (casemanager). Deze verbinding biedt in de toekomst ook 24/7 monitoring mogelijkheden voor communicatie tussen patiënt - casemanager.

In de praktijk
Hoe ziet dit eruit in de praktijk? Als u de patiënt naar ons verwijst, nemen we eerst contact met u op om de medische situatie te bespreken. Na akkoord van beide partijen nemen we contact op met de patiënt om de thuisbehandeling in te plannen. Bij vragen en/of problemen voor, tijdens of na de bespreking zijn wij 24/7 bereikbaar. Indien gewenst kunnen wij als schakel fungeren tussen de patiënt, behandeld specialist of zorgverlener over de te nemen stappen.

Goed om te weten: wij zorgen dat alles geregeld is en dat ook alle benodigdheden aanwezig zijn op het moment van behandeling. Hier heeft u dus geen omkijken meer naar!

De behandelingen
Bekijk in het menu links welke behandelingen op dit moment door Care4homecare uitgevoerd worden. Ziet u andere mogelijkheden of heeft u vragen voor ons? Neem contact met ons op en wij bespreken graag een mogelijke samenwerking.