ZKN-keurmerk

Care4homecare is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als een Instelling voor Medisch Specialistische Zorg type 1. Daarmee fungeert Care4homecare als een ambulant zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Care4homecare is aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

ZKN is als vereniging erkend om namens alle zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) onderhandelingen te voeren met het Ministerie van Volksgezondheid. Alle klinieken hebben een vestigingsvergunning van het Ministerie van VWS.

ZKN-keurmerk
Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) heeft in samenwerking met het onafhankelijke certificeringinstituut KIWA een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. Om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden. Klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan zeer strenge eisen. Door te voldoen aan alle regels en criteria van het ZKN heeft Care4homecare het ZKN Keurmerk behaald. Dit betekent in het kort dat Care4homecare betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg aanbiedt.