Werken bij Care4homecare

Juist omdat wij medisch specialistische zorg bij mensen thuis brengen, vinden wij het belangrijk dat onze collega’s zich bij Care4homecare ook thuis voelen. In het team van Care4homecare zorgen we ervoor dat iedereen op de juiste plek werkt en daar het beste uit zichzelf kan halen. Op die manier vertrouwen wij erop dat onze patiënten de zorg en persoonlijke aandacht krijgen waar we als ambulante kliniek voor staan. Bij Care4homecare werken we allemaal vanuit onze intrinsieke motivatie om mensen te helpen.

Herken jij jezelf hierin?
Houd onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie!

Het team van Care4homecare bestaat uit verpleegkundig- en medisch specialisten op het gebied van oncologie, palliatieve zorg en neuromodulatie en ITB. Daarnaast werken we met een ondersteunend secretariaat, een algemeen- en een medisch directeur.  

Vacature Verpleegkundig Specialist
Wil jij ervoor zorgen dat patiënten niet voor elke medische behandeling naar het ziekenhuis hoeven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als verpleegkundig specialist werk je in teamverband zelfstandig in een ambulante functie.

Om 08.00 start je vanuit huis met je route. Je controleert alle medicatie en materialen waarna je vertrekt naar de eerste patiënt. Een thuisbehandeling bestaat uit het afnemen van een anamnese en het uitvoeren van lichamelijk onderzoek. Vervolgens bepaal je of de behandeling aangepast moet worden én voer je de medische behandeling uit. Je kunt hierbij denken aan het vullen van een geïmplanteerd pompsysteem of het uitvoeren van postoperatieve wondzorg van patiënten met ernstige spasticiteit. Je bezoekt meerdere patiënten op een dag, afhankelijk van de reisafstanden. Je rijdt een route vanuit huis en je eindigt ook weer richting huis met de laatste patiënt. Daarmee ben je eerste aanspreekpunt en regiebehandelaar voor een geselecteerd aantal patiënten.

Naast de behandelingen aan huis zijn er ook administratieve dagen waarbij je patiënten voorbereid voor het medisch inhoudelijk overleg of werk je projectmatig voor het aandachtsveld waarvoor je verantwoordelijk bent.

Enthousiast geworden? Solliciteer via: https://www.mosadexgroep.nl/werken-bij/c4hc-verpleegkundig-specialist