Care4homecare ontvangt wederom ZKN-keurmerk voor het leveren van hoog kwalitatieve medische (na)zorg

03-07-2020

Een spannend, maar mooi moment voor het team van Care4homecare. Op donderdag 2 juli ontvingen zij, na het behalen van de audit, opnieuw het ZKN-keurmerk. Care4homecare is daarmee de enige ambulante kliniek in Nederland met het keurmerk. Hiermee voldoet het team en de organisatie aan zeer strenge kwaliteitseisen. Met het behalen van het certificaat kan Care4homecare ook komend jaar weer de complexe thuiszorg leveren aan hun patiënten.

Op niveau zijn én blijven
Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) garanderen de beste medische (na)zorg. Jaarlijks toetsen de onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en LRQA (Lloyds) de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, intake, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Met veel positieve punten behaalde Care4homecare de audit en daarmee laten zij zien op niveau te zijn én te blijven.

Volgens directeur Myriam van Haften heeft het gebruik van I-compliance (onderdeel van Mosaquality) hier enorm bij geholpen. “Door gebruik van I-compliance hebben we structureel kunnen aantonen dat we conform zijn aan de wet- en regelgeving. Ook lieten we zien dat onze documenten ter bewijsvoering altijd up-to-date zijn. Dat kon rekenen op een mooi compliment van de auditor”, aldus Van Haften.