Pharma

Het team van Care4homecare is overtuigd van de kracht van thuisbehandeling, waarbij de zorg tenminste aan dezelfde kwaliteitstandaard moet voldoen als in het ziekenhuis. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de kwaliteit van leven van patiënten. Zij krijgen de medicatie in hun eigen, vertrouwde omgeving, hoeven geen afstand af te leggen en zijn daardoor minder tijd kwijt aan de behandeling. Voor u biedt onze behandeling op locatie de mogelijkheid om extra waarde toe te voegen aan de therapie die u beschikbaar stelt.

Als ambulante, gecertificeerde kliniek voor medische specialistische behandeling op locatie, zijn wij volledig ingericht en gespecialiseerd om die zorg thuis bij de patiënt te leveren. Dit doen we in nauwe samenwerking en in overleg met de behandelend specialist van het reguliere ziekenhuis.

Zorgprogramma’s op maat
De kracht van onze organisatie is dat wij begrijpen dat geen enkele patiënt hetzelfde is. Voor het toedienen van complexe specialistische geneesmiddelen zijn verschillende zorgprogramma’s en gespecialiseerde zorgprofessionals nodig. Die zorgprogramma’s bouwen wij samen met u als fabrikant van het specifieke geneesmiddel. Daarbij vormt monitoring van uw geneesmiddel voor ons een belangrijk aspect van onze zorgprogramma’s. Naast het digitaal vastleggen van alle workflows, contacten en handelingen, geeft onze monitoring de mogelijkheid tot het verzamelen van data rondom uw geneesmiddel.

Patiëntenvolgsysteem
Alle stappen in het zorgproces rondom patiënten en geneesmiddelen worden vastgelegd in het patiëntenvolgsysteem. Care4homecare maakt gebruik van een systeem waarbij stappen in het zorgproces, de begeleiding van de patiënten of het vastleggen van de contactmomenten geprotocolleerd worden vastgelegd. De data die wij hiermee verzamelen, stelt ons in staat rapportages op maat rondom uw geneesmiddel te leveren.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat wij als thuisziekenhuis Care4homecare voor u als aanbieder van medisch specialistische geneesmiddelen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we de mogelijkheden bespreken.