Teststraat.com biedt toekomstperspectief

30-10-2020

In samenwerking met By Inno Care opent Care4homecare zondag 1 november de eerste Teststraat XXL. Een toegankelijke teststraat die niet gekoppeld is aan de GGD, maar voor bedrijven en particulieren die onder gecertificeerde medische begeleiding zeker willen weten dat ze coronavrij zijn. Alleen door te testen kunnen mensen met corona geïsoleerd worden van mensen zonder corona. De Teststraat XXL biedt daarom perspectief voor bijvoorbeeld reizen, evenementen of (zakelijke) bijeenkomsten.

De eerste Teststraat XXL is ingericht op Schiphol, in overeenstemming met diverse reisaanbieders. Over de locatie is goed nagedacht. Reizigers krijgen hierdoor de mogelijkheid zich snel te laten testen. En dat is fijn nu veel landen een bewijs van een negatieve test vereisen. Maar ook niet-reizigers kunnen gebruikmaken van de teststraat, denk aan sporters, medewerkers en consumenten.

Verschillende testen beschikbaar
Een toegankelijke, schone testlocatie met ruime parkeergelegenheid. Zo hebben Care4homecare en By Inno Care de straat ingericht. Je kunt parkeren en testen tegelijk en de shuttleservice vervoert je vervolgens meteen naar de luchthaven. Wat uniek is aan de Teststraat XXL is dat alle verschillende gevalideerde testen beschikbaar zijn: De PCR-test die we kennen van de GGD’s, daarnaast de snelle PCR-test, een antistoffentest en een antigenentest. De sneltesten geven binnen 30 minuten een uitslag, de standaard testen geven binnen 48 uur uitsluitsel via een laboratorium. Afhankelijk van de gekozen test geeft deze aan of iemand positief is, negatief is of corona heeft gehad.

Over het initiatief
Care4homecare en By Inno Care werken nauw samen met Aethon en Quick Parking. Partners die op een veilige manier de Nederlandse economie weer op gang willen helpen. Door deze samenwerking is het gelukt om de Teststraat XXL op korte termijn te organiseren, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Care4homecare heeft jarenlange ervaring met (complexe) ambulante zorg op locatie bij patiënten. Geautoriseerde medewerkers nemen de test af, waarbij ze de geldende veiligheidsprotocollen strikt volgen.

De eerste Teststraat XXL opent zondag 1 november haar deuren op Schiphol, met de intentie om uit te breiden naar andere locaties in Nederland. Een afspraak kan gemaakt worden via www.teststraat.com. Door de samenwerking met Quick Parking is de test ook te boeken via bijna alle reisaanbieders.  

Vragen hierover? Vul het contactformulier in op de website van de teststraat.