ApotheekZorg Farmacie én Care4homecare wonen samen in een nieuw kantoorpand

07-07-2022

Op 7 juli 2022 zijn de bedrijfsonderdelen ApotheekZorg Farmacie en Care4homecare van Mosadex Groep gaan samenwonen op een nieuwe, gezamenlijke locatie in Bladel.

Ons nieuwe adres is:

Rond Deel 12
5531 AH in Bladel

Waarom een verhuizing?
Elles Sanders is beherend apotheker bij ApotheekZorg, zij vertelt: ”ApotheekZorg Farmacie en Care4homecare maken beide onderdeel uit van Mosadex Groep. We zijn enthousiast dat Care4homecare nu in hetzelfde kantoorpand werkt. Het nieuwe pand is namelijk prachtig en biedt ruimte voor verdere groei en samenwerking met elkaar. Het samenwonen zorgt ervoor dat we ons nu en in de toekomst nóg beter kunnen inzetten voor onze gezamenlijke missie en passie. Namelijk het uitbreiden én verbeteren van farmaceutische zorg bij patiënten thuis. Vaak in combinatie met medisch specialistische en/of verpleegkundige zorg.”

Kennisdelen en opleiden: samen elke dag beter
“Het nieuwe pand geeft ons tal van mogelijkheden”, gaat Elles enthousiast verder. “Met ons skillslab hebben we de ruimte voor het opleiden van onze medewerkers op het vlak van farmaceutische en verpleegkundige zorg die we dagelijks verlenen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor andere bedrijfsonderdelen binnen Mosadex Groep om gebruik te maken van deze trainingsruimtes. Zo worden we samen elke dag beter.

Een visitekaartje voor Mosadex Groep
Algemeen directeur van ApotheekZorg Farmacie én Care4homecare Myriam van Haften vult enthousiast aan. “Onze ambitie is om van het nieuwe kantoorpand ook een écht Mosadex Groep-pand te maken. Waarbij het een ontmoetingsplek wordt voor al onze collega’s van de 12 bedrijfsonderdelen die Mosadex Groep telt. We kijken uit naar een mooie en succesvolle toekomst waarbij het nieuwe pand ons de ruimte geeft om verder te groeien, samen te werken en te professionaliseren. Dit alles in de Acht Zaligheden, midden in het Brabantse Kempenland, in een bosachtig natuurgebied en waar gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Dat maakt het nieuwe pand en de ligging tot een visitekaartje voor Mosadex Groep waar we trots op mogen zijn.”